Välkommen till Janfire  |  0771-100 100  |  info@janfire.com

Villavärme

Pelletsvärme för villan

I  40 år har Åmåls-baserade Janfire levererat pelletspannor och pelletsbrännare för hållbar och effektiv uppvärmning av villor. Pelletseldning ger dig som husägare ett framtids- och hållbarhetsinriktat värmesystem som med hög verkningsgrad garanterar uppvärmning av ditt hus till mycket fördelaktiga kostnader.

Komplett lösning för husets värmeförsörjning

Janfires pelletspanna och pelletsbrännare levereras var och för sig eller som kompletta paket. Pannan och brännaren är utvecklade för att tillsammans optimera verkningsgraden och därigenom husets driftsekonomi.

Skön värme från lättskött system

Ett pelletssystem som värmekälla ger dig ett behagligt inomhusklimat med god ventilation och skön värme. Med Janfires pelletspanna och brännare får du också ett lättskött värmesystem som inte kommer att kräva för mycket av din tid.

Janfire Flex-a

Pelletsbrännaren är hjärtat i ditt pelletsvärmesystem. Janfire Flex-a är marknadens mest påkostade brännare när det gäller stommens konstruktion och ingående komponenter. Den är sedan senare delen av 1990-talet den mest sålda brännaren.

Janfire NH

Pelletsbrännaren för alla med minst servicebehov. Janfire NH har, tack vare sin patenterade teknik, minst servicebehov av alla pelletsbrännare på marknaden. Brännaren är helautomatisk och självrengörande och kan köras i upp till ett halvår i taget utan service och tillsyn.

Janfire PX22

PX 22 är en liten smidig och lättskött pelletsbrännare i rostfritt stål. Lång livslängd. Inga rörliga delar. Brännarens säkerhet är hög med inbyggda skydd som fallrör, överhettningsskydd samt övervakningssensor för lågan.

Ariterm BeQuem 20

BeQuem 20 pelletsbrännare är en mycket robust och lättskött pelletsbrännare. Robusta värmebeständiga gjutdelar garanterar lång livslängd och låga underhållskostnader för brännaren. BeQuem 20 passar perfekt för den villaägare som vill ha en lättskött och pålitlig uppvärmning. Tillverkas av Ariterm Service OY i Finland.

Villapanna

Janfire Integral TYP25 fungerar i perfekt balans med Janfire pelletsbrännare av både ny och tidigare modell. Brännaren kan enkelt anslutas utan att anpassningar på pannan behöver göras. Pannan har automatisk askutmatning och spaksotning så skötseln tar bara några få timmar om året.

Villapaket

Villapaketet kan man få i fyra olika utföranden. Startpaketet för den som vill starta snabbt. Enkla paketet för att senare enkelt gå över till Komfortpaketet och få det bekvämt eller Pluspaketet.