Villavärme

I mer än 35 år har Janfire i Åmål levererat pelletsbrännare till villavärme, en av fem brännare som säljs i Sverige är en Janfire! En panna med pelletsbrännare ger dig ett ekonomiskt, framtidsinriktat och miljöriktigt värmesystem. Pannan och brännaren är utvecklade för att tillsammans ge optimal verkningsgrad. Med ett pelletssystem som värmekälla får du ett hälsosamt inomhusklimat med god ventilation och skönare värme.
Med Janfire får du marknadens mest lättskötta anläggning.

Janfire Flex-a

Janfire Flex-a

Pelletsbrännaren är hjärtat i ditt pelletsvärmesystem. Janfire Flex-a är marknadens mest påkostade brännare när det gäller stommens konstruktion och ingående komponenter. Den är sedan senare delen av 1990-talet den mest sålda brännaren.

Janfire NH

Janfire Villavärme NH

Pelletsbrännaren för alla med minst servicebehov. Janfire NH har, tack vare sin patenterade teknik, minst servicebehov av alla pellets-brännare på marknaden. Brännaren är helautomatisk och själv-rengörande och kan köras i upp till ett halvår i taget utan service och tillsyn. Kan enkelt kompletteras med lambdastyrning.

Villapanna

Janfire Villapanna

Janfire Integral TYP25 fungerar i perfekt balans med Janfire pelletsbrännare av både ny och tidigare modell. Brännaren kan enkelt anslutas utan att anpassningar på pannan behöver göras. Pannan har automatisk askutmatning och spaksotning så skötseln tar bara några få timmar om året.

Villapaket

Janfire Villapaket

Villapaketet kan man få i fyra olika utföranden. Startpaketet för den som vill starta snabbt. Enkla paketet för att senare enkelt gå över till Komfortpaketet och få det bekvämt eller Pluspaketet.

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email